top of page
  • Фото автораdemidont.com

Міжнародний арбітражний суд

Одним із найпопулярніших міжнародних арбітражних судів є Міжнародний арбітражний суд Міжнародної торгової палати із штаб-квартирою у Парижі - https://iccwbo.org/dispute-resolution-services/

Він був заснований в 1923 році і обслуговує як фізичні особи, так і юридичні особи та уряди держав. Англійська і французька - офіційні мови суду, проте судочинство може здійснюватись і українською, і російською.

Міжнародний арбітражний суд керується в своїй діяльності арбітражними правилами 2021 року - https://iccwbo.org/disp.../arbitration/rules-of-arbitration/

Якщо сторони договірних відносин бажають, щоб у випадку виникнення їхній спір вирішувався Міжнародним арбітражним судом, їм слід включити в свій договір наступне положення:

“Всі спори, які виникають через або у зв'язку із даним договором повинні вирішуватись згідно Арбітражних правил Міжнародної торгової палати одним чи більше арбітром, призначених у відповідності до даних Правил.”

Таким чином Ви будете впевнені, що Ваш спір буде вирішено неупередженим арбітром згідно міжнародних стандартів.

Ціна заявки на арбітражний процес - 5 000 доларів США. В подальшому будуть стягуватись також додаткові кошти за сам процес.

bottom of page